आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स | Aaja Tejal Aaja Gomata Ra Raja Bhajan Lyrics

नमस्कार , क्या आप आकृति मिश्रा के भजन ढूंढ रहे है ? अगर हां ! तो आप एक दम सही वेबसाइट पर आये है , ये वेबसाइट हमने उन सभी भक्तो के लिए बनाई है जो भजन , आरती सुनते रहते है

आओ बिना समय गवाए हम देखते है आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स | Aaja Tejal Aaja Gomata Ra Raja Bhajan Lyrics

आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स, Aaja Tejal Aaja Gomata Ra Raja tejaji maharaj bhajan lyrics

 ~आजा तेजल आजा ~

आजा तेजल आजा ,
गौ माता रा राजा।


कुण मारे खातिर अब ,
उठावे तेजा भालो।
थारे बिन कुण मारो ,
लेवे रे सम्भालो।
कैया थारी गौ माता ने ,
भूल्यो मारा तेजा।
आजा तेजल आजा ,
गौ माता रा राजा। टेर। …


दुनिया ने दिखावा खातिर ,
माता माने केवे।
बाजारा में बेचे ,
माने कटबा काई देवे।
काट काट खा जावे ,
याने कुण समझावे।
आजा तेजल आजा ,
गौ माता रा राजा। टेर। …


दूध देऊ जब तक ,
माने देवे चारो पाणी।
पाछे तो दिखावे ,
मारा बेटा मनमानी।
लाटी मार भगावे ,
बेटा से बिछडावे।
आजा तेजल आजा ,
गौ माता रा राजा। टेर। …


बोली होती तो में ,
बताती मारो दुखडो।
रामजी ही करियो ,
बंद मारो बीरा मुखडो।
काकड़ चढ़ चढ़ रोउ ,
थारी बाटा जोऊ।
आजा तेजल आजा ,
गौ माता रा राजा। टेर। …


जरूर देखे :- लीलन प्यारी तेजाजी

जरूर देखे :- तेजा रे तारा मंदिरिया बोले कोयलड़ी

tejaji maharaj ke bhajan lyrics

~ Aaja Tejal Aaja Gomata Ra Raja ~

aaja tejal aaja,
gou mata ra raja.


kun mare khatir ab ,
uthave teja bhalo.
thare bin kun maro,
leve re sambhalo.
kaiya thari gou mata ne,
bhulyo mara teja.
aaja tejal aaja,
gou mata ra raja.


duniya ne dikhava khatir,
mata mane keve.
bajara me beche,
mane katba kai deve.
kat kat kha jave,
yane kun samjhave.
aaja tejal aaja,
gou mata ra raja.


dudh deu jab tak,
mane deve charo pani.
pache to dikhave,
mara beta manmani.
lati mare bhagave,
beta se bichhadave.
aaja tejal aaja,
gou mata ra raja.


boli hoti to me ,
batati maro dukhdo.
ram ji hi kariyo,
bandh maro bira mukhdo.
kakad chad chad rou,
thari bata jou.
aaja tejal aaja,
gou mata ra raja.


जरूर देखे :- गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा

जरूर देखे :-  साधो भाई सत्संग भाव समाई

तेजाजी महाराज के भजन लिरिक्स

~ आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा ~

आजा तेजल आजा ,गौ माता रा राजा।

कुण मारे खातिर ,अब उठावे तेजा भालो।
थारे बिन कुण ,मारो लेवे रे सम्भालो।
कैया थारी गौ माता ने ,भूल्यो मारा तेजा।
आजा तेजल आजा ,गौ माता रा राजा। टेर। …

दुनिया ने दिखावा खातिर ,माता माने केवे।
बाजारा में बेचे ,माने कटबा काई देवे।
काट काट खा जावे ,याने कुण समझावे।
आजा तेजल आजा ,गौ माता रा राजा। टेर। …

दूध देऊ जब तक ,माने देवे चारो पाणी।
पाछे तो दिखावे ,मारा बेटा मनमानी।
लाटी मार भगावे ,बेटा से बिछडावे।
आजा तेजल आजा ,गौ माता रा राजा। टेर। …

बोली होती तो में ,बताती मारो दुखडो।
रामजी ही करियो ,बंद मारो बीरा मुखडो।
काकड़ चढ़ चढ़ रोउ ,थारी बाटा जोऊ।
आजा तेजल आजा ,गौ माता रा राजा। टेर। …

akriti mishra bhajan lyrics



भजन :- आजा तेजल आजा
गायिका :- आकृति मिश्रा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- साधु भाई सतसंग सत जाणी

जरूर देखे :- मन रे सत्संग आनंद पाई

आशा है आपको हमारी मेहनत पसंद आई होगी , अगर आपको लगता है की हमने अच्छा काम किया है तो कृपया इस पोस्ट को अपने उन सभी दोस्तों या परिवार वालो के साथ शेयर करो जो आजा तेजल आजा गौ माता रा राजा भजन लिरिक्स | Aaja Tejal Aaja Gomata Ra Raja Bhajan Lyrics की तलाश में है। ऐसे ही दूसरे आकृति मिश्रा के भजन lyrics पढ़ने के लिए आप हमारी वेबसाइट में दिए गए सर्च बॉक्स का उपयोग कर सकते है , यदि आपको किसी भजन के लिरिक्स नहीं मिले तो आप हमे कमेंट करके बता सकते है। धन्यवाद

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *