लीलन प्यारी तेजाजी महाराज भजन लिरिक्स | lilan pyari tejaji maharaj bhajan lyrics

नमस्कार , क्या आप आकृति मिश्रा के भजन ढूंढ रहे है ? अगर हां ! तो आप एक दम सही वेबसाइट पर आये है , ये वेबसाइट हमने उन सभी भक्तो के लिए बनाई है जो भजन , आरती सुनते रहते है

आओ बिना समय गवाए हम देखते है लीलन प्यारी तेजाजी महाराज भजन लिरिक्स | lilan pyari tejaji maharaj bhajan lyrics

लीलन प्यारी तेजाजी महाराज भजन लिरिक्स lilan pyari tejaji maharaj bhajan lyrics akriti mishra ke bhajan lyrics

~ लीलण प्यारी ~

लीलण म्हारी जाइजे जाइजे ,
गढ़ खरनाले शहर।
कोई गढ खरनाले शहर।
भाभल ने निवण देवजे।


ओ तेजाजी कैया जावा,
खाली म्हारी पीठ।
कोई सुनी म्हारी पीठ।
मावड़ली देशी ओळबा।


ओ लीलण म्हारी कहिजे कहिजे ,
साचोडा समचार।
तू तो साचोडा समचार।
नजरा सु देखी केवजो।


ओ तेजाजी ऐडा काई ,
लिखिया विधाता लेख।
म्हारा लिखिया विधाता लेख।
तेजल सु छेटी में पड़ा।


ओ लीलण म्हारी राखो राखो ,
मनड़ा माहि धीर।
कोई हिवड़ा माहि धीर।
स्वर्गा में मिलसी जिवडा।


ओ तेजाजी था बिन ,
म्हारे जीवन को नहीं सार।
म्हारे जीवन को नहीं सार ।
लीलण भी संग में चालसी।


ओ लीलण म्हारी में थारो चंदो ,
तू म्हारी है चकोर।
म्हारे काळजिया री कोर।
मानु में थाने जिव री जड़ी।


ओ लीलण म्हारी मत ना तू तो ,
आसुडा ढलकाय।
मत आसुडा ढलकाय।
तेजल रो कापे जिवडो।


लीलण म्हारी जाइजे जाइजे ,
गढ़ खरनाले शहर।
कोई गढ खरनाले शहर।
भाभल ने निवण देवजे।


जरूर देखे :- तन पर लगा सिंदूरी रंग

जरूर देखे :- थोड़ी देर सबर कोई कर जातो

tejaji maharaj ke bhajan lyrics

~ lilan pyari ~

lilan mhari jaije jaije ,
gadh kharnale shahar.
koi gadh kharnale shahar.
bhabhal ne nivan devje.


o tajaji kaiya java ,
khali mhari pith.
koi suni mhari pith.
mavadali deshi olba.


o lilan mhari kahije kahije,
sachoda samchar .
tu to sachoda samchar.
najra su dekhi kevjo.


o tajaji aida kai,
likhiya vidhata lekh.
mhara likhiya vidhata lekh.
tejal su chheti me pada.


o lilan mhari rakho rakho,
manda mahi dheer.
koi hivda mahi dheer.
swarga me milsi jivda.


o tejaji tha bin,
mhare jivan ko nhi sar.
mhare jivan ko nhi saar.
lilan bhi sang me chalsi.


o lilan mhari me tharo chando ,
tu mhari hai chakor.
mhare kalajiya ri kor.
manu me thane jiv ri jadi.


o lilan mhari mat na tu to,
aasuda dhalkay.
mat aasuda dhalkay.
tejal ro kape jivdo.


lilan pyari jaije jaije ,
gadh kharnale shahar.
koi gadh kharnale shahar.
bhabhal ne nivan devje.


जरूर देखे :- हेला पे हेलो देऊ मारी माँ 

जरूर देखे :- राधा सुनी सुनी लागे

तेजाजी महाराज के भजन लिरिक्स

~ लीलण प्यारी ~

लीलण म्हारी जाइजे जाइजे ,गढ़ खरनाले शहर।
कोई गढ खरनाले शहर।
भाभल ने निवण देवजे।

ओ तेजाजी कैया जावा,खाली म्हारी पीठ।
कोई सुनी म्हारी पीठ।
मावड़ली देशी ओळबा।

ओ लीलण म्हारी कहिजे कहिजे ,साचोडा समचार।
तू तो साचोडा समचार।
नजरा सु देखी केवजो।

ओ तेजाजी ऐडा काई ,लिखिया विधाता लेख।
म्हारा लिखिया विधाता लेख।
तेजल सु छेटी में पड़ा।

ओ लीलण म्हारी राखो राखो ,मनड़ा माहि धीर।
कोई हिवड़ा माहि धीर।
स्वर्गा में मिलसी जिवडा।

ओ तेजाजी था बिन ,म्हारे जीवन को नहीं सार।
म्हारे जीवन को नहीं सार ।
लीलण भी संग में चालसी।

ओ लीलण म्हारी में थारो चंदो ,तू म्हारी है चकोर।
म्हारे काळजिया री कोर।
मानु में थाने जिव री जड़ी।

ओ लीलण म्हारी मत ना तू तो ,आसुडा ढलकाय।
मत आसुडा ढलकाय।
तेजल रो कापे जिवडो।

लीलण म्हारी जाइजे जाइजे ,गढ़ खरनाले शहर।
कोई गढ खरनाले शहर।
भाभल ने निवण देवजे।

akriti mishra ke bhajan lyrics



स्वर :- आकृति मिश्रा
भजन :- लीलण प्यारी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर देखे :- रमता पधारो म्हारे आंगणे

जरूर देखे :- यो जग झुठो है संसार

आशा है आपको हमारी मेहनत पसंद आई होगी , अगर आपको लगता है की हमने अच्छा काम किया है तो कृपया इस पोस्ट को अपने उन सभी दोस्तों या परिवार वालो के साथ शेयर करो जो लीलन प्यारी तेजाजी महाराज भजन लिरिक्स | lilan pyari tejaji maharaj bhajan lyrics की तलाश में है। ऐसे ही दूसरे आकृति मिश्रा के भजन lyrics पढ़ने के लिए आप हमारी वेबसाइट में दिए गए सर्च बॉक्स का उपयोग कर सकते है , यदि आपको किसी भजन के लिरिक्स नहीं मिले तो आप हमे कमेंट करके बता सकते है। धन्यवाद

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *